طرز تهیه آش ماست شیرازی
نوشته شده توسط : master

طرز تهیه:

گوشت را با یک عدد پیاز در یک قابلمه مناسب بگذارید و 2 تا 3 لیوان آب روی آن بریزید و بپزید. بعد استخوان آن را جدا کرده و له کنید. لپه و برنج را بشویید و ‌ بپزید.

شوید و ترخون را خرد کرده و به برنج و لپه اضافه کنید. گوشت له شده را هم به مواد آش افزوده و مرتب به هم بزنید تا ته نگیرد.

ماست را بزنید تا صاف شده و با زردچوبه و فلفل و نمک مخلوط کنید و در انتهای پخت به آش اضافه کنید و از یک جهت‌ هم بزنید تا ماست بریده نشود.

این آش باید قدری سفت‌تر از معمول باشد. آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مقداری ماست و فلفل سیاه و پیاز سرخ شده تزئین کرده و نوش جان کنید.

چاردیواری




:: بازدید از این مطلب : 522
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 دی 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: